Når alt er tungt og jeg bare ønsker å gi opp alt

Jeg legger ikke skjul på at det har vært noen tøffe måneder hvor jeg ikke har hatt tid til noe annet enn å ta vare på ungene, og det gjør jeg med glede ♥ Men det har jo endt opp med at det har gått utover både jobb og mine behov. Det har vært mye fokus på sykdom og jeg har vært en del ganger på sykehuset med Liam André. Heldigvis er Liam A frisk og det er ingenting som tyder på at han er syk. Det som derimot er utfordringen for tiden er å få satt inn veneflon, noe som han er nødt til om han skal få medisin. Nå diskuterer legene hva vi skal gjøre videre for det kommer nok ikke til å bli lettere med tiden. Håper de i samarbeid med meg kommer frem til noe som kan både hjelpe og bli bedre for han. 

Jeg kan heller ikke legge skjul på at kroppen min er sliten. Men det eneste jeg ikke skal gjøre det er å gi opp. Jeg er ikke en person som gir opp uansett hvor mye motgang som kommer. Jeg nekter å la det psykiske ødelegge for meg som det har gjort i så mange år. Greit nok at vi har vært gjennom store prøvelser både som familie og som kjærester, men det blir ikke bedre om jeg fortsetter å tenke negativt og bare velger å legge meg i sengen og bli der. 
Jeg har fått god hjelp i form av samtaler og trening, å det er viktig for meg å holde på gode rutiner. Noen ganger er jeg nødt til å lytte til meg selv og ta meg en pause fra alt, og det gjør jeg med god samvittighet for jeg vet når jeg ikke klarer mer og om jeg da fortsetter å pusher kroppen, så kommer jeg til å “knekke” og mest sannsynlig havne i en depresjon. 

Jeg er så takknemlig for alle som sender meldinger og skriver til meg. Jeg kjenner dere ikke, men samtidig føles det slik. Det betyr mye når noen har vært en fast følger gjennom mange år og fortsatt følger meg fast, det betyr veldig mye. Tusen takk ♥ 

Det å blogge eller være aktiv på Instagram har hjulpet meg gjennom mange prosesser og jeg syns det er så godt å ta dere med inn i hverdagen vår. Ikke bare det, men jeg syns også det er fantastisk om jeg kan hjelpe andre. Det å hjelpe andre mennesker, det er virkelig noe jeg brenner for og det kommer jeg alltid til å ønske å gjøre. Om jeg vet at andre har det bra, har jeg det også bedre. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg