Livet er ganske greit

Altså, nå har det vært mye negativt i livet mitt de siste årene og oppi alt det negative så glemmer jeg faktisk å sette pris på alt det fine som har skjedd og faktisk nyte hver eneste dag. Det er ingen selvfølge at livet er godt, for det er det. Jeg kjenner sjeldent på glede og gleden over å være i live, og det er noe jeg jobber med. Jeg vil så gjerne kjenne på alt det gode. Det kommer, en dag. Det vet jeg. Jeg har det egentlig ganske greit for tiden og det har jeg valgt å forsterke ved å skrive det ned.

Jeg skal ikke la angsten ta over livet mitt lengre. Den har ødelagt alt for mye. Selvfølgelig er det en grunn for at jeg har fått angsten og blir fort deprimert. Jeg går konstant rundt å er bekymret og redd, det ødelegger alt for mye av livskvaliteten min. Jeg er så lei av å ha det sånn og det er kanskje derfor jeg har valgt å være åpen om det for å få det ut. Jeg klarer sjeldent å prate om det og da er det så fantastisk å skrive det. Når alt kommer til alt, så har jeg det faktisk ganske greit. Jeg håper dere har det bra <3

PS: Jeg er nominert til foreldreblogger awards 2018 og jeg håper at DU vil stemme på meg! Det hadde betydd så mye for meg. Tusen takk på forhånd <3 Stem her!

6 kommentarer

Siste innlegg