Livet med ett kronisk sykt barn

Jeg sitter her på sykehuset med solen i ryggen og med strikketøyet i hånden. Jeg tenker over alt som har skjedd på kort tid, det har vært ekstremt tøft. Livet er ikke alltid en dans på roser, dessverre. Men jeg har vokst, jeg ble plutselig voksen. Lille meg med mange bekymringer. Den dag i dag har jeg enda flere bekymringer enn mange på min alder.

Livet som mamma til ett kronisk sykt barn byr på mange bekymringer, tanker og følelser. Jeg er livredd, livredd så og si hver dag. Hva om, hva hvis?

Å jada, vi har mange gode dager og de nyter vi. Men alt dette med sykdommen og redselen for å miste han, gjør det vanskelig å leve det livet jeg egentlig ønsker. Men jeg prøver så godt jeg kan.

4 uker har gått og nå var det tid for behandling igjen. Jeg er så glad for at vi bor i Norge og har tilgang til både sykehus og medisiner. Uten medisinen han får i dag, vet vi ikke hvordan ting hadde vært.

Jeg elsker denne gutten og han er virkelig lyspunktet i livet mitt, akkurat som lillesøstra.

Jeg er så takknemlig for at han er her sammen med oss den dag i dag for det er ingen selvfølge. Utfallet kunne vært veldig annerledes.

Tusen takk til alle på Sørlandet sykehuset, Kristiansand for all hjelpen vi har fått og den vi får. Det å se at Liam André faktisk koser seg når han kommer til behandling betyr mye. Dere er fantastiske på mange måter.

2 kommentarer

Siste innlegg