Nå er det nok

Vi får ofte høre at vi har opplevd mer enn mange andre, og det er veldig få som opplever så mye i løpet av ett helt liv. Jeg syns helt ærlig at det er veldig urettferdig, samtidig som jeg ikke unner noen å oppleve det vi har opplevd. Det har vært to tøffe år, men det har vært mye fint også. Jeg prøver å ikke la denne bloggen bare bli en negativ greie, men også sette fokus på det som er bra. Livet er ikke bare bare, men det er mye fint også. Det tar bare litt tid.

Jeg mener nå at vi har fått nok nå, og jeg håper av hele mitt hjertet at vi ikke får mer vondt og tøft nå. Jeg merker at kroppen min er veldig sliten og jeg er dessverre ikke til stede der jeg burde være, men jeg gjør så godt jeg kan og kommer aldri til å gi opp. 

Den 26 november “feiret” vi vår kjære lille Elias sin 2 års dag. Jeg vet at det er noen som mener at vi må komme oss videre, og har vi ikke det da? Og hvorfor skal vi komme oss videre? Livet går dessverre videre om vi vil eller ikke. Men jeg føler vi har kommet langt på kort tid. Jeg koker inni meg når jeg hører slike ord. Jeg forstår virkelig ikke hvordan noen kan si det! Det er vell opp til hver enkelt hvordan en vil minnes de som ikke er her lengre og en kan jo ikke bestemme hvordan en skal sørge og hvor lenge. Bursdagen hans kommer alltid til å være spesiell, det gjør også merkedagen hans den 21 mars. Jeg prøver å ikke bry meg om slike ord, for det er andres meninger, men jeg hater at noen kan si slikt. 
 

3 kommentarer

Siste innlegg