Hjemme igjen

Etter 2 uker hjemmefra fikk vi endelig lov til å komme hjem i går. Det er selvfølgelig veldig mange tanker som dukker opp. Det er kjempe godt å være hjemme, men samtidig veldig skummelt! Vi har åpen retur til sykehuset og vi har laget en plan sammen med legene der og føler oss trygge. Vi blir dessverre aldri helt trygge lengre, men vi føler oss tryggere når vi vet at det bare er å komme tilbake eller ta en telefon. Vi slipper alt dette med legevakten og slikt, noe som er vanvittig godt for vi har ikke akkurat blitt hørt der.

Men jeg er nødt til å skryte litt av norsk helsevesen for når det virkelig gjelder, så funker det. Jeg må også takke de for den jobben de har gjort og ikke minst gitt oss den støtten vi så sårt har hatt behov for. Jeg kan aldri få takket folkene som reddet livet til Liam André, både i Kristiansand og i Oslo. Faktisk, så savner jeg rikshospitalet litt. De gjorde alt for at vi skulle ha ett fint opphold og det hadde vi. 

I kveld skal vi ha barnevakt her hjemme for ungene, slik at vi kan ut å spise og bare være kjærester etter en tøff tid og det kommer dessverre til å bli tøft fremover. Ha en fin kveld ♥ 

 

5 kommentarer

Siste innlegg