Livet er ingen selvfølge

Jeg ble faktisk helt rørt av å høre litt av historien til http://www.komikerfrue.no/ i går på “Skal vi danse”, det er ikke ofte jeg sitter i sofaen med tårer i øynene av en dans. Men hun fikk meg også til å tenke enda mer over at livet er ingen selvfølge og det er heller ingen selvfølge at vi er friske. Den historien hennes om at det som skulle vært en baby var en kreftsvulst gikk rett i hjertet mitt. Jeg digger den dama, hun er seg selv og så ekte. Om det er ett par her i Norge som jeg digger, så er det hun og Ørjan. Virkelig. 

Etter vi mistet Elias ble synet på livet forandret. Vi mennesker har en tendens til å ta alt sammen for gitt og at ting er en selvfølge. Men før du vet ordet av det, har ting blitt snudd helt opp og ned. Før du vet ordet av det, har du mistet det kjæreste du har, kanskje du blir syk og jeg er ganske sikker på at vi som har opplevd slike traumer og opplevelser har fått ett helt nytt syn på livet for du vet at ting kan bli snudd over natten. Jeg syns faktisk det er trist at vi tar ting så for gitt og som en selvfølge. 


( Mamma og Elias ♥ Jeg savner deg så uendelig masse, min kjære sønn! )

Jeg skulle ønske at jeg klarte å leve i nuet og godta at en dag er dette livet over. Det er det for oss alle. Jeg skal begynne å fokusere på det at livet mitt kan være over i morgen for alt jeg vet, så derfor er det viktig å leve mens en kan. Livet er ingen selvfølge og det er heller ikke selvfølge at jeg skal holde meg frisk. Jeg må lære meg å leve mens jeg også er frisk og kan gjøre noe ut av livet. Jeg har fått tre fantastiske barn og har en god mann som alltid stiller opp for meg. Jeg er så glad i livet og de jeg har rundt meg, jeg er livredd at det en dag skal være over og jeg vet at en dag så er det over. Jeg MÅ lære meg å leve NÅ. 


( Min lille Elias ♥ )

Det er ingen selvfølge at vi står opp hver morgen, det er ingen selvfølge at vi er friske, det er ingen selvfølge at vi får barn, det er ingen selvfølge at vi har familie og venner rundt oss som alltid stiller opp, det er ingen selvfølge at vi har det greit. Husk å ta vare på deg selv og de rundt deg, fortell at du er glad i de. 

 

1 kommentar

Siste innlegg