Ny bolig

Annonse // 

I det siste har vi kikket på litt på forskjellige hus, siden det begynner å bli litt trangt om plassen når vi har blitt fire stykker. Det hadde også vært veldig deilig å fått sitt eget hus hvor det ikke er noen som bor vegg i vegg eller over deg. Jeg har alltid hatt lyst til å designe og bygge mitt eget hus hvor jeg kan bestemme hvordan alt skal se ut. Det er fortsatt drømmen og det kommer nok alltid til å være drømmen. Hvor fantastisk hadde det ikke vært med skråtak og vindu i taket? Når jeg var yngre hadde jeg det og for å si det sånn, det var veldig koselig og beroligende å kikke ut vinduet fra sengen. Helt til solen kom inn og vi ikke hadde montert persienner. 


Bilde lånt fra google.

Jeg kom over disse geniale og fine persiennene fra www.veluxshop.no. De har forskjellige typer persienner til takvindu, de har blant annet en Disney Collection med motiver som Mikke Mus, Minni Mus, Bambi og Fly, Ole Brumm og Prinsesse –  det er noe for en hver smak med spennende design. Jeg vet at Liam André og Tomine hadde syns det hadde vært stas med Fly og Minni Mus på soverommet. Jeg er ganske sikker på at drømmehuset skal få takvindu med flotte persienner. 

Har du takvindu og enda ikke har fått opp persienner eller ønsker å bytte? Ta en titt innom www.veluxshop.no. Kanskje du finner akkurat de du har sett etter? 

 

 

 

 

1 kommentar

Siste innlegg