Ett nytt barn

Det var egentlig ett veldig lett valg å ta, valget om å få en baby. Selvfølgelig skulle Liam André få en bror eller søster som han kunne vokse opp sammen med. Jeg var aldri i tvil om at det var rett, uansett om tankene og bekymringene alltid var tilstede. Jeg var mye redd og bekymret under graviditeten, men hvem er ikke det? Jeg tenker at det er helt normalt å bekymre seg for en vil jo at alt skal gå bra. Elias var noen dager fra å bli 4 måneder, dessverre ble han aldri det. Lillesøster Tomine nærmer seg den alderen hvor Elias døde og det er mange følelser rundt det. Kommer hun til å klare det? Kommer hun til å dø? 


Lille Tomine i mammas mage ♥

De er så like, og det er egentlig både godt og vondt. Jeg ser mye Elias i hun, selv om jeg prøver å la være fordi hun er jo sin egen person med egen personlighet. Men jeg vet at Elias kommer innom oss på besøk sånn av og til. Jeg savner han veldig. 
Det er ikke alltid like enkelt å stå opp på de dagene jeg bare vil ligge i sengen å bare være alene og la tårene komme. Jeg er nødt til å stå opp og være den mammaen ungene mine fortjener. Uansett hvor mye energi det kreves. Barna mine er de som betyr aller mest og som jeg ikke kan tenke meg å leve uten. Dessverre må jeg godta at jeg ikke kan leve med min lille Elias. Men hvordan godtar jeg at sønnen min døde?

4 kommentarer

Siste innlegg