En liten lyd fra meg

God ettermiddag!  
Jeg prøver å finne tid til å blogge oftere, men det er som regel aldri så enkelt. Jeg er heldig om jeg får åpnet pc’en og begynt å skrive. Men nå har jeg valgt å prioritere ungene først og sånn kommer det til å fortsette å være. Jeg blogger inni mellom når jeg får tid og når jeg har noe å skrive om. 
Jeg spør dere ofte om hva dere ønsker at jeg skal blogge om, men jeg får som regel aldri noe svar. Så jeg fortsetter bare å blogge om alt og ingenting, kanskje mest om tankene mine. Noen finner det spennende, andre ikke. Heldigvis er det opp til hver enkelt av dere å velge om dere ønsker å lese eller ikke. 
Dere må gjerne følge meg på Instagram hvor jeg er mest aktiv: HER

Siden sist har jeg tatt ny tatovering som jeg er kjempe fornøyd med! 

Vi har også gjort om på kjøkkenet i helgen, og må igrunnen si at jeg er veldig fornøyd! Må skryte av mannen min som ordner og styrer å gjør det så greit. 
Vi har en tendens til å aldri bli fornøyd, så vi pleier ofte å flytte rundt på ting og snu hele leiligheten på hodet. Stort sett blir vi veldig fornøyde med resultatet. Jeg lover å vise dere bilder av hvordan det ble. Tror dessverre ikke jeg har noen bilder fra før vi gjorde noe med kjøkkenet, men dere kan jo se hvor fint og koselig det har blitt nå. Jeg har også lovet dere å legge ut bilder fra dåpen til Tomine og det skal jeg få gjort.

I dag har jeg også fått søk på noen jobber, så nå er det bare å vente i spenning. Jeg har også masse tanker i hodet for tiden, jeg har så lyst til å gjøre noe. Starte egen butikk, nettbutikk? Alt dukker opp i hodet mitt. Det er lov til å ha drømmer, så får vi se om noen av disse tankene og drømmene blir virkelighet en dag. 

Nå er det snart avgårde å hente eldstemann i barnehagen og ta ukas storhandel. 
Jeg håper dere får en fin dag videre! 

2 kommentarer

Siste innlegg