Tusen takk!

Da var denne dagen også snart over og jeg kjenner at det skal bli litt godt. Det har vært en lang dag med mange følelser og tanker. Vi har klart å kose oss og gjøre noe hyggelig sammen. Tok litt tid før vi sovnet i natt, og vi våknet ganske tidlig. Jeg brå våknet akkurat klokken 07.48 og det er ganske spesielt med tanke på at det var i den tiden ambulansefolkene kom inn døren her hjemme. Jeg er faktisk litt glad for at jeg våknet i den tiden slik at jeg kunne få med meg de minuttene og tenke tilbake på hva som skjedde for ett år siden. Det er noe som vi aldri glemmer. I dag ble det en rolig morgen hjemme før vi litt etter klokken 09 tok turen ned til sentrum for å kjøpe frokost og roser. Etter det valgte vi å reise til Leos Lekeland, hvor vi var i ca tre timer. Det var utrolig godt å bare le og kose oss. Liam André var helt i hundre og storkoste seg, det samme gjorde foreldrene. Jeg stod for det meste på bakken, men Liam André og pappa var som to apekatter som hadde det kjempe gøy! 

Etter vi hadde vært i lekeland, bestemte vi oss for å ta turen i dyreparken selv om været ikke var på sitt beste. Vi hadde så og si parken helt for oss selv, men alle tre var så slitne at vi holdt oss for det meste på en plass. Løvene og apekattene er vell det som er mest stas. Klokken var vell nærmere halv fire når vi kom inn døren her hjemme. Det endte med at alle gikk å la seg i sengen og slappet av før vi tok turen opp til svigerfar for å spise middag. Nå er vi kommet hjem igjen etter en lang og tung dag, Liam André sover trygt og godt i sengen sin. Jeg tror det var en sliten, men veldig fornøyd gutt som la seg i kveld. 

Nå sitter vi her med stearinlys over hele stuen omtrent og har det bare helt stille. Snart skal vi finne sengen og det skal bli fantastisk godt! 
I morgen er det hverdag igjen, om vi kan si det sånn. Men det kommer til å bli noen spesielle dager fremover. Men Elias er alltid med oss i tankene. 
Til slutt vil jeg bare si: TUSEN TAKK! Det betyr så masse at dere tar dere tid til å skrive til oss. Vi får ikke svart alle sammen, så dette er til dere alle. 
Jeg får ikke takket nok for omsorgen og omtanken vi har fått det siste året og tusen takk for dere som har tent lys og tenner lys for vår kjære lille Elias. 
Vi setter stor pris på det. Tusen takk! ♥

1 kommentar
    1. Kjente jeg fikk et stikk i kroppen da jeg så siste bilde ♥ Så ufattelig trist… Vanskelig å forestille seg hva dere har vært gjennom ♥

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg