Ett år senere

For ett år siden var livene våres veldig annerledes, vi var en familie på fire og vi hadde en liten baby som nærmet seg fire måneder. Han hadde nettopp lært å rulle fra mage til rygg. Vi var så stolte over denne lille krabaten. Elias var som regel alltid på godt humør og vi fikk alltid et smil. Vi hadde han her i kort tid, men på den korte tiden lærte vi å kjenne han og vise han all den kjærligheten han fortjener. Hver dag var en glede med denne gutten, samtidig som det var tungt og tøft med våken netter og en vond liten mage. På denne dagen i fjor, var det fint vær ute akkurat som i dag. Solen skinte og livet var herlig! 
Vi koste oss hjemme mens pappa og storebror var på jobb og i barnehagen. Vi var ute i vognen å trillet og koste oss i solsteken. Det samme skal mamma gjøre i dag. Mamma skal nyte dette været og dagen akkurat som du og meg gjorde. Men mamma er trist i dag, mamma savner deg uendelig masse. Jeg vet du har det bra der du er nå, men vi sitter igjen med en tomhet og ett stort spørsmålstegn på hvorfor du måtte reise? Det kommer vi aldri til å få svar på og savnet kommer til å være like stort uansett for vi vet så uendelig godt at vår kjære lille Elias ikke kommer tilbake. Og nå skal du snart bli storebror, tenk det. ♥
Kommer du tilbake i prinsesse kjole? Jeg velger å tro at en del av deg kommer tilbake til oss. Vi kommer til å se likheten mellom deg og lillesøster, det er jeg veldig sikker på. 

Ett år senere sitter mamma her å skriver et innlegg på bloggen sin om hvordan livet er uten deg, hvordan vi skal komme oss videre og hvordan livet blir med lillesøster i hus. Vi har nettopp spist pannekaker til frokost, storebror ligger på sofaen og ser på tv, mens pappa sitter på verandaen i solen. For i dag er det varmt og helt fantastisk ute. Har du det fint i himmelen? Mamma velger å tro at du har det fint og at du blir godt passet på, å vi passer på deg herfra. 
Mamma har snart bil lappen nå, tenk det. Du har vært en stor støttespiller i livet mitt, selv om du er liten. Jeg vet du er med meg og hjelper meg til å klare det jeg ønsker og oppnå noe i livet. Du viser oss vei. 

Ett år senere sitter vi her, uten vår kjære lillebror Elias som skulle vært litt over ett år. Det er tøft og ufattelig trist. Det var ikke slik livet vårt skulle bli, men det var sånn det ble. Husk at vi savner deg masse og vi elsker deg så høyt. ♥ 

2 kommentarer

Siste innlegg