Jeg deler en overraskelse

Jeg skulle ha en pause fra sosiale medier, og det skal jeg fortsatt. Bloggen er nesten blitt som en jobb, jeg må prestere og jeg er avhengig av å dele ting med dere. Men jeg ligger i sengen og tenker på alt mulig å da er bloggen det beste stedet å få ut tankene på. Her deler jeg kanskje litt for mye, kanskje litt for mye om sorg og alt det som hører mer og lite om andre ting. Jeg ønsker å ha et mer positivt sinn og heller fokusere på det som er bra. Jeg merker at jeg ikke tåler kritikk så veldig bra, og jeg hater stygge kommentarer. Heldigvis har jeg slippet å ha noen av de, men om jeg forandrer måten jeg skriver på og hva jeg skriver, så kan jeg nok forvente mer. Jeg skrev et innlegg tidligere i dag som jeg slettet ganske fort fordi det jeg skrev ble skrevet på feil måte, det virket som om alle skulle syns synd på oss siden vi hadde mistet Elias og selvfølgelig ønsker vi ikke at noen skal syns synd på oss, vi er trossalt ikke de eneste her i verden. Det kom også feil frem at folk ikke skal få lov til å klage over bagateller og selvfølgelig skal folk få lov til å klage over akkurat det de måtte ønske, men poenget var egentlig at jeg ønsker at flere skal legge bort de små tingene som ødelegger i hverdagen og heller fokusere på det som er bra. Jeg vet veldig godt at det er lettere sagt enn gjort, men det er så mye elendigheter rundt om i verden og vi må hjelpe hverandre til å få det bedre.


Foto: Se og Hør.

Jeg ønsker virkelig ikke at noen skal syns synd på oss. Det er heller ikke derfor jeg skriver så åpent som jeg gjør og så mye. Det er for å lette tankene mine, hjelpe meg selv og andre. Jeg håper ingen tror at jeg skriver for å få sympati og slikt.

Jeg kommer også til å dele en overraskelse her med dere, kanskje i morgen eller de nærmeste dagene, så jeg håper dere fortsetter å følger bloggen. Det er vanskelig å ta en liten pause, men jeg tror det er noe jeg trenger for å bli en enda bedre blogger. Og jeg trenger å bruke tiden med familien min og fokusere på det som betyr aller mest. Dere må gjerne komme med forslag i mellomtiden til hva dere ønsker å lese om fremover, så skal jeg gjøre så godt jeg kan. Jeg gleder meg hvertfall veldig til å dele en overraskelse med dere om ikke så alt for lenge!

5 kommentarer
  1. Det er din åpenhet som er så godt å lese Katrine ❤
   Det er vondt å lese alt dere har opplevd. Og det er vanskelig å kommentere inni mellom. Men vet at det gjør godt å få det ut selv om det er tøft. Jeg er så stolt av deg som klarer å fortelle din historie og deler dine tanker med oss 😊
   Jeg syns at det er så urettferdig at dere må oppleve dette.
   Sender deg en god klem 😘❤
   Husk at jeg er veldig glad i deg og savner deg 😔

  2. Du er så herlig, Katrine! Nyt dagene som kommer og ha en fin jul tross alt som har skjedd. Har vært veldig interessant å følge deg på bloggen og lese om hvordan du takler dette så bra. Du er sterk. Det skal du vite <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg