En storebror som mistet lillebror

Lillegullet får ikke sove i kveld fordi han sier at lillebror er på rommet og bråker. Hva skal vi tro da? Vi velger å tro at han har helt rett. Det er ingenting som tilsier at han ikke skal ha rett. Ja, barn har jo en livlig fantasi, men det har skjedd flere ganger at han peker og sier at lillebror er der. Altså, jeg tror det stemmer. Jeg tror han merker nærværet til lillebroren sin mer enn vi gjør. Barn er jo veldig åpne for slike ting og det er ikke utenkelig at han treffer på han.
Jeg er så glad for at vi har latt Liam André ta en så stor del av Elias sitt liv. Fra begynnelse til slutt. Han så magen min vokse, vi snakket mye om lillebror som snart skulle komme til oss. Han kom å besøkte oss på sykehuset, og begynte med gang sin rolle som storebror. Etter Elias døde har han blitt enda mer omsorgsfull. Han var med å fikk se han etter han var død og var med i begravelsen. Han er med å tenner lys på graven. Vi presser han ikke for mye, om han ikke ønsker å være med til graven eller ikke prate om han, så er det helt greit.

Mine fantastiske gutter som jeg elsker så høyt og som betyr så mye for meg.
Jeg skulle ønske at de fikk vokse opp sammen og ha mye glede av hverandre, dessverre ble det ikke sånn.
Dessverre skulle ikke mine fine gutter få den muligheten. Det gjør ordentlig vondt når jeg skriver det, tårene bare strømmer på og jeg syns det er helt forferdelig!


Jeg skulle gjort så mye for å få Elias tilbake, og den gleden han ga oss. Dessverre kan jeg ikke oppfylle den drømmen for oss.
Vi må bare være glade for den tiden vi fikk ha sammen som en familie på fire. Lykkelige, uten mange bekymringer.

4 kommentarer
  1. Uff, dette var sterkt å lese! Det må være helt ufattelig vondt å miste sin lille skatt. For en flott storebror! Og flotte foreldre som lar han ta en del i alt med lillebror så lenge han ønsker! Mange som skjermer barna fra døden, men det skjer, og da er det godt å komme seg gjennom sammen som en familie. Så forstår han også hvorfor dere er triste! Ønsker deg og familien all lykke fremover! Beundrer virkelig pågangsmotet ditt, helt fantastisk! <3

  2. Kjære deg, klart lille bror er der når han ser han:-) hadde aldri tvilt, noe som betyr at han ogsåber rundt mamma og pappa.
   Dette må være så smertefullt for dere , noe jeg aldri hadde klart å sette meg inn i… og jeg kan tenke meg at denne gode lune høytiden er litt ekstra tung og sen gjerne ikke er så god og lun .. men jeg håper dere da finner gleden i den fantastiske storebroren som er her 🙂 og at dere får senket skuldrene litt.
   Masse gode tanker til dere !
   Hilsen mamma til to

  3. Så trist å miste et barn 🙁 men det er mer mellom himmel og jord enn man tror. Og det sies jo at barn ofte ser… det hørtes ut som en lillebror, som roter rundt og bråker 😉

  4. Jeg vil si tusen tusen takk til dere alle sammen for kommentarene <3
   Det er en helt forferdelig situasjon og opplevelse å miste et barn. Det finnes så mye mer mellom himmel og jord enn vi er klar over, og det er godt å få den bekreftelsen på at han fortsatt er med oss og leker med storebroren sin.
   Det er spesielt vanskelig i disse dager hvor han i slutten av november skulle blitt ett år, og nå skulle vi feiret den andre julen hans, i dag er det ni måneder siden han døde og snart er det ett år siden han døde. Alt alt for tidlig.
   Jeg vil takke dere alle sammen, dere er med å støtter oss og hjelper oss videre i prosessen <3 Jeg ønsker dere en fin jul og ta vare på hverandre! Gi alle en ekstra klem og nyt dagene sammen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg