Kreftbehandling

Jeg har lyst til å dele en historie med dere som har brent seg fast i hjertet mitt. Det er en ufattelig trist sak, men den viser hvor sterk disse personene er.
Hun er mamma til fire nydelige jenter, har en fantastisk mann som gjør alt for henne. Det er mange som er blitt engasjert i saken og ønsker kun det beste for denne fantastiske damen. Det er så tragisk at vi bor i ett av de rikeste landene, også blir ingenting gjort. Virker ikke som menneskeliv er verdt så mye. Det burde ha vært verdt alt. Jeg har ikke ord, samtidig som jeg kunne skrevet så mye mer.

Jeg har fått lov av de til å dele historien med dere. Jeg håper flest mulig ser dette innlegget og ønsker å hjelpe.
Her er litt av mannens historie:
I mnd skiftet Mars-April 2015, ble Miriam veldig syk etter å ha begynt på noen medisiner pga en svært smertefull nerveskade-sykdom som heter CRPS. Vi trodde DA at det var magesår som følge av at hun ikke tålte medisinene og siden det var påske og hun ikke ville på legevakten, sluttet hun på medisinen og tok imot magesårmedisin av et familiemedlem. Det sto også på pakken til medisinen(mot CRPS) at det kunne forårsake bukspyttkjertelbetennelse, men vi forsto først senere at det var det det hadde vært. Smertene i magen avtok over et par uker da hun sluttet på medisinene og hun følte seg bedre, men “magesjauen” som også hadde ledsaget smertene, vedvarte. Fra april til juni var vi inn og ut hos legen med disse mageproblemene og det vi NÅ vet er klassiske kreft-tegn mange ganger, men legens svar var alltid at det sikkert bare var ‘irritabel tarm’. Hun ble tiltagende dårlig, var bla svært trøtt og mistet vekt. Mageproblemene førte til at hun måtte være hjemme store deler av tiden.

 


De vil minst trenge 1 million kroner, det gjelder ved behandling, de vet ikke hva kirurgi evt vil koste.
De har ikke disse pengene og trenger hjelp fra alle der ute. Bli med å hjelp denne flotte familien.
Dere kan lese mer her: KLIKKHER
Del gjerne videre slik at flere kan hjelpe.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg