Jeg er mamma til en engel

Igjen har det vært litt stille fra bloggen de siste dagene, jeg har jobbet litt og vært så sliten at jeg ikke har orket tanken på å logge meg på pcen.
Hvordan har dere det? Jeg håper dere alle har det fint. Det er så koselig å logge seg på å se at flere har vært innom bloggen selv om jeg ikke har oppdatert den. Det betyr ganske mye. Bloggen er min måte og få ut tanker, samtidig som jeg deler det med resten av verden. Det er egentlig ikke noe jeg tenker over, at så mange kan lese det, fordi alt jeg skriver kommer fra hjertet og det er jo mitt liv det handler om. Jeg skriver sjeldent om ting som skjer rundt om i verden, jeg holder på meg det personlige for det er der jeg føler meg best og det er det jeg trenger. For all del, jeg kunne ha skrevet det slik at ingen andre kunne lese det, men må jo innrømme at det er godt å kunne få dele det med andre, og få høre at mange kjenner seg igjen.

Men over til det jeg tenkte innlegget skulle handle om, nemlig det at reportasjen endelig har kommet på trykk i SE OG HØR. Du finner det i de forskjellige butikkene, og det heter Se og Hør Extra. Jeg håper mange kommer til å kjøpe det, eller hvertfall stopper opp i butikken å leser det. Ikke fordi vi ønsker så mye oppmerksomhet rundt det, men fordi vi valgte å dele litt av historien vår slik at flere kan se hvordan det er å miste et barn, og vi er flere i samme situasjon.
Til dere som kjøper blandet eller leser stykket, kom gjerne med kommentarer på hva dere synes. Veldig koselig å høre fra dere ♥ Nå har vi både vært på radioen og Se Og Hør, å det er spesielt å høre seg selv og se bilder. Fortsatt uvirkelig at vi ble kontaktet og at de ønsket at vi skulle dele historien vår. Vi er veldig takknemlige. En stor takk til alle dere som valgte å høre på oss ♥

 

9 kommentarer

Siste innlegg