Shine bright like a diamond

Heisann! Nå har det vært litt fravær her på bloggen, og det beklager jeg. Det som er så hyggelig er at det er flere som tar turen innom og det syns jeg er så koselig og det betyr faktisk mye.

For tiden har det gått mye i jobb, panikk anfall og avslapping ellers er det ikke så veldig mye spennende som har skjedd siden sist jeg skrev innlegg. Imorgen kommer en mann fra SE OG HØR hit, så det blir veldig spennende. Jeg både gruer meg litt og gleder meg. Mest av alt tror jeg det blir godt å fortsette å åpne meg som jeg gjør her, for jeg vet at jeg får det bedre i etterkant og at flere kanskje kjenner seg igjen. Det er på ingen måte en mulighet for at folk skal syns synd på meg/oss, det har vi ingen behov for. Trenger ingen oppmerksomhet. Heldigvis tror jeg de aller fleste ikke tenker sånn.

Men nok om det, lover at jeg skal skrive i morgen hvordan det gikk.

I dag har jeg vært på jobb og en tur hos frisøren, hele 3 timer! Men jeg er kjempe fornøyd med resultatet, har en gang igjen hvor jeg skal farge det litt lysere på det som er grått, om ikke det lysner litt av seg selv. Men kunne ikke vært mer fornøyd. Tusen takk Nina! Ble litt "kort" i lengden, men det vokser ut igjen. Hehe. Veldig godt og moro med en forandring!

Ønsker dere en fin kveld!

3 kommentarer

Siste innlegg