Mye spennende som skjer fremover

God lørdag alle sammen! Hvordan har helgen deres vært så langt? Håper alle har hatt en fin helg så langt. Helgen hos meg har vært helt grei igrunnen, ikke funnet på noe spesielt annet enn å være hjemme og slappe av i dag, og en liten tur ut igår.

Nå er det snart tid for nattmat – biffmiddag med fløtepoteter! Får vann i munnen av tanken, haha.

Men det jeg ville fortelle dere er at det skjer mye spennende fremover. Jeg skal fortsette å jobbe der jeg gjør nå og det er jeg så glad for. Lærekontrakt neste? Også har jeg blitt kontakt av selveste se og hør!! Det er jo veldig spennende og hyggelig. Han som skal lage reportasjen kommer hjem til oss på torsdag. Det skal i hovedsak handle om krybbedød og det å miste et barn. Vi har jo enda ikke fått svar på dødsårsaken, men vi mistet vår lille Elias helt uventet og brått. Jeg tror det kan både bli bra og veldig trist. Jeg ønsker jo å fortelle hele verden at jeg har verdens fineste engel, men også det å kunne hjelpe andre som er i samme situasjon med å fortelle at de ikke er alene, vi er dessverre flere.

Det var det jeg ville fortelle dere, så nå skal jeg fortsette å glede meg til biffen. Jeg ønsker dere en fin natt videre.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg