En veldig effektiv søndag

I dag spiste vi søndagsfrokost sammen, noe som igrunnen var ganske så koselig. Det er noe vi har gjort alt for lite i løpet av de tre årene. Men nå er vi ikke akkurat veldig perfekte, men vi gjør hvertfall så godt vi kan. I går spiste vi vafler til frokost, og det er spesielt godt når man er matlei.

Etter frokosten måtte jeg ned en tur i stallen og møkke å stelle med hesten til tanta til Liam André. Jeg syns jo det er helt supert å være i stallen, så det er bare koselig. Deretter tok vi turen til dyreparken og var der noen timer. Dyreparken i Kristiansand kan jeg anbefale å besøke, flotte omgivelser, herlige folk som jobber der, dyrene og muligheten til å komme så tett innpå dyrene. Verdt å ta turen uansett hvor i landet man bor.

Når vi kom hjem satt jeg like godt i gang med bilvask både utvendig og innvendig, klippet plenen og fikk ryddet på utsiden. Så ble det en tur opp til besteforeldrene til Liam André for å grille før det ble en liten fisketur før det ble altfor mørkt ute.

Nå ligger jeg i senga og koser meg med håndballkampen (Norge – Romania) før øynene lukkes.

Dette ble et langt innlegg, hehe.

Men jeg håper dere har hatt en fin helg.

God natt.

2 kommentarer
    1. Så effektiv og flink du er 🙂
      Koselig med søndagsfrokost ^^ hos oss er det eneste frokost alle er samlet, er så hektisk om morgenen når det er 4 stk som skal avgårde 🙂 Dyreparken er veldig populært hos oss, både for store og små! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg