Tuuuusen takk

Tusen takk. Tusen takk for at akkurat du er innom å leser bloggen min. Tusen takk for at det er akkurat du som kommenterer og ønsker å følge meg videre. 
Det betyr så uendelig mye for meg. Jeg setter så stor pris på alle mine lesere og alle mine følgere både på facebook og instagram. Det er jo veldig gøy at så mange er innom å leser daglig, enten jeg skriver eller ikke. Jeg prøver å ikke bare skrive om alt det vonde, men også dra frem dager og ting som er positive. 
For det går ikke bare nedover, det er fine øyeblikk også. Har dere noen ønsker om hva jeg skal skrive om? 

 

Jeg ønsker også å takke min aller beste venn, Adrian. Vi har opplevd veldig mye sammen, ikke bare gode ting dessverre. Men vi har jo også hatt oppturer og fine stunder. Vi har hatt 3 fine år sammen. Du er den som alltid har vært der for meg, uansett når. Jeg kan alltid regne med deg, det vet jeg. Du er pappa til barna våre, våre fantastiske barn. Jeg er ufattelig glad i deg, og det vil jeg alltid fortsette å være. Jeg er her for deg uansett når du måtte trenge deg. 
For noen er det kanskje rart at vi fortsatt bor under samme tak, og er så mye med hverandre som vi er, men det er rett og slett bare sånn det er. Vi trenger hverandre, kanskje spesielt nå etter vi mistet Elias. 

Ta gjerne turen innom instagram profilen min; katrineeolseen

4 kommentarer
    1. Jeg leser svært få blogger, men din blogg er jeg innom daglig, du skriver så bra🌸 sitter mange ganger med tårer i øynene😥 men du skriver om virkelige ting, triste ting, gode ting. Liker bloggen din kjempe godt. Vil ønske deg masse lykke til videre🌸 selv om jeg ikke aner hvem du er, så er du den søte familien din i tankene mine ofte, du er ei sterk jente😉 stå på💕 stor klem til deg💕

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg