min egen lille baby

Dette er helt jævlig å skrive, for å være ærlig. Det har tatt flere måneder før jeg har klart å se gjennom bilder av både Elias og selve begravelsen. Nå har jeg klart det, men tårene bare renner og renner. Det føles langt ifra godt, det føles helt forferdelig. Det er som flere stikker meg i hjertet med hundre kniver og vell så det. Jeg skulle så gjerne vært foruten dette. Jeg har valgt å ha barsel og barnepleie utdannelsen når jeg har fullført læretiden, og ja – det kommer til å bli utrolig tøft, men med den erfaringen jeg har, kan det være til hjelp for andre. Jeg velger å tro det.

Begravelsen til min egen lille baby er det verste jeg har opplevd, bortsett fra dagen han forlot oss. Begravelsen var kjempe fin med venner og familien rundt oss. Alle har vært en kjempe stor støtte og jeg kan ikke få takket dere nok. Folk vi ikke kjenner tar kontakt og ønsker oss det aller beste. det betyr så uendelig mye – mer enn dere aner.

Vi gjorde alt klart før begravelsen, tok på han det tøyet vi ønsket og la alt vi ønsket at han skulle ha med meg oppi den lille kisten hans. I kirka la vi på plass blomstene, delte ut programmet til venner og familie, gråt mange tårer sammen med de rundt oss. Til slutt var det tid for å bære vår kjæreste baby til sitt siste hvilested, det var det lengste gåturen, samtidig så gikk det så altfor fort. Vi kom frem til plassen hans, plasserte kisten på tauet som skulle senke vår dyrebare skatt. Tiden var kommet – vi senket kisten med babyen vår i, sakte og forsiktig. Plutselig var han på bunnen hvor vi ikke kunne få han opp igjen. Der skulle han bo, der skulle han hvile. HVORFOR??!! Det skal langt ifra være sånn!

Jeg gråter, jeg gråter hver dag, inni meg og utenpå. Livet er så altfor kort og vi har ingen å miste. Ta godt vare på hverandre og sett pris på de små øyeblikkene. Før du vett ordet av det, kan det være over. Hardt og brutalt.

Til alle dere som har mistet ett eller flere barn, dere er ikke alene. Vi alle står sammen i sorgen og tapet på våre umistelige barn som forlot oss så altfor tidlig.

Jeg sender dere mange varme klemmer <3 om noen ønsker å få ut litt følelser og tanker, eller bare vil snakke eller treffes, ta gjerne kontakt med meg.

2 kommentarer

Siste innlegg