Jeg gråter, ofte flere ganger til dagen

Jeg gråter flere ganger til dagen. Mye mer enn jeg viser til andre. Hvorfor er det sånn? Hvorfor er vi så redd for at folk skal se oss gråte?
Noen ganger tror jeg det er fordi vi er redd for å vise at vi er svake. Men jeg tror ikke at vi er svake fordi vi gråter, jeg tror det er mer fordi vi har følelser og er menneskelig. Den siste tiden har vært helt forferdelig, og jeg kan faktisk ikke sette ord på hvor grusomt det hele er. Savnet er der hver eneste dag, hele tiden. Plutselig begynner jeg å gråte uten å vite hvorfor – men innerst inne vet jeg hvorfor. Hjertet mitt er helt knust. Det fineste og kjæreste jeg hadde er ikke lengre hos meg fysisk, men alltid i tankene og hjertet mitt. Jeg gråter flere ganger, hver eneste dag. Jeg ser på tingene hans, den første luen han fikk, det første teppet, bilder, tenker tilbake på fødselen og den tiden vi fikk sammen.

Livet er urettferdig, men det handler om å fortsette og ikke gi opp. Det er ikke bare en gang jeg har hatt lyst til å gi opp. Men så kommer jeg på hvorfor jeg må fortsette å kjempe og prøve å gå sakte men sikkert videre i livet. Jeg har en sønn til jeg skal ta meg av, jeg har en familie og jeg har venner som bryr seg om meg og som jeg bryr meg om. Jeg har nå en jobb å gå til, med herlige mennesker. Jeg får støtte fra mennesker jeg ikke kjenner. Hvorfor skal jeg da bare gi opp? Det går ikke – jeg kan ikke. Det er heller ikke det Elias hadde ønsket.

Jeg har lært meg å være mer takknemlig, og jeg sette pris på de små tingene. Ingenting er en selvfølge. Vi vet ikke hva morgendagen bringer og heller ikke den neste timen.

6 kommentarer
  1. Gråt er ingen tegn på svakhet, men tegn på styrke.
   Du er et menneske med flotte sterke følelser.
   Du har gitt av deg selv til kjente og ukjente, du har vist en styrke som de fleste bøyer seg i støvet av.
   Ikke alle Katrine, har den egenskaper å vise følelser som du gjør.
   Vær stolt av deg selv, gråt og latter, glede og sorg…. Det er en del av livet.
   Ingen kan forstå din bundløse sorg, ingen kan fjerne det vonde fra ditt hjerte.
   Men jeg kan bare stå på sidelinjen, ydmyk og beundre deg din styrke.
   Du er kjempe tøff.
   Du skal aldri holde tilbake sorgen og tårene.
   Du skal ha de skiftende følelsene så lenge du føler for det.
   Du vet best selv. Vær den du er.
   Lykke til i den nye jobben.
   God klem

  2. jeg er litt i samme båt..
   Hvorfor er det farlig å gråte så andre ser det.
   Men hvorfor skal andre se det?
   er det ikke greit å gråte for seg selv også..
   håper du vil besøke min blogg også
   å legge igjen spor i kommentar feltet..

  3. Kjære Katrine ❤ Jeg føler sånn med deg og jeg får så vondt av deg. Jeg kan bare forestille meg hvordan det er å miste noe så dyrbart, noe som er så høyt elsket. Jeg unner ikke min verste fiende å måtte gjennomgå det du og adrian går igjennom. Jeg kan ikke se for meg hvordan det hadde vært å miste min egen sønn, ikke vil jeg det heller. Jeg håper at med tid og stunder så vil det bli bedre, aldri helt bra, men bedre 🙂 Du er et sterkt menneske og det er lov å gråte akkurat når du vil og hvor mye du vil når man har mistet noe så dyrbart. Stå på, jeg heier på dere 💖 Kjærlig hilsen fra Mia ❤

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg