” Det er bare å få flere barn”

Siden vi har mistet vårt andre barn, så er det bare å få satt i gang med å lage en ny baby. Akkurat som om barna våre er ting, en gjenstand. Akkurat som en ny baby hadde tatt plassen til Elias, akkurat som en ny baby ville erstattet babyen vår. Hvordan kan noen tenke den tanken eller si det? Det forstår jeg ikke. Elias er ikke her lengre, men betyr det at vi bare erstatter han med en ny? Nei, langt ifra. Den tanken har aldri vært der og den tanken kommer aldri til å være der. Det er ikke sikkert vi ønsker oss en ny baby og om vi noen gang velger å få en lillesøster eller lillebror til Liam André og Elias blir det aldri for å erstatte vår kjære lille Elias, som fikk altfor liten tid her sammen med oss.


Ingen kommer noen gang til å ta plassen til vår kjære lille Elias. Vi får han aldri tilbake, men han er alltid med oss og alltid i hjertene våre.
Sov godt, lille engel ♥

 

1 kommentar
    1. Jeg syns det er helt utrolig at folk kan få seg til å si sånne ting. Det er nok ingen andre enn noen som har opplevd ett slik tap som dere har som klarer å sette seg inn i situasonen, men ett hvert oppegående menneske forstår jo at det ikke bare er å “skaffe seg ett nytt barn”. For en grusom ting å si!
      Håper hverdagen blir lettere for dere etterhvert som tiden går, selvom savnet og sorgen alltid vil være stor <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg