Kroppen skjelver og tårene renner

Tårene til mamma bare renner, jeg har lyst til å skrike. Skrike høyt. Teppet ditt ligger på brystet mitt. Det lukter deg. Mamma klemmer hardt rundt det. Hadde det bare vært deg mamma kunne klemt hardt rundt. En siste gang. Jeg skulle holdt deg resten av livet. Det er min plikt som mamma å passe på deg, lillevenn. Denne gangen gikk det ikke, du hadde reist fra oss og til en annen plass. Mamma vet at du ikke gjorde det for å være slem. Man hører ofte at det er en meningen med ting, men hva er meningen med dette? Det er ingen meningen. Sånt skal ikke skje. Kanskje det var din tur? Nei, det kan ikke ha vært din tur. Du hadde hele livet foran deg. Vi skulle se deg vokse opp, du og storebror skulle vokse opp sammen. Vi er en liten familie på fire, men vi mangler deg hos oss. Du er i hjertene våre for alltid, men jeg skulle så gjerne hatt deg hos meg. Jeg skulle hatt deg slik at jeg kunne holdt deg rundt, trøstet deg når du gråt og var lei deg, bære deg, trilleturer i vognen. Tenk at det skal vi aldri oppleve sammen igjen. Det er så vondt. Mamma sine tårer klarer ikke å stoppe, mamma bare gråter.

Den skyldfølelsen vi sitter igjen med er helt grusom. Hva hvis? den tanken har limt seg fast. Det skjærer i brystet, hele kroppen skjelver, inni meg skriker jeg. Jeg skulle gjort så mye, jeg skulle gjort alt for å holde deg en siste gang, gi deg et siste nuss på pannen, si en siste gang at mamma elsker deg. Mamma sier hver dag at jeg elsker deg og det kommer mamma alltid til å gjøre. Vi ses igjen en dag, min kjære sønn.

5 kommentarer
  1. Åhh, hjertet mitt blør for deg og din lille familie❤️ Så forferdelig trist. Kjenner savnet ditt helt ned i magen😢
   Tanketromling: for en respektløs kommentar. Ingen barn kan erstatte det barnet man mistet!😡

  2. Jeg gråter med deg, jeg får så vondt i hjertet! Ingen skal måtte oppleve det dere har opplevd 😢 Kondolerer så mye, han var en utrolig fin gutt❤

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg