Jeg er klar og motivert

Jeg er både klar og motivert for en forandring. Den største forandringen er at jeg ikke lenger skal bare gå hjemme, men at jeg skal på jobb, stå opp å reise på jobb hver dag. Jeg kan ikke få sagt det nok hvor mye jeg gleder meg. Var innom jobben i går og det var kjempe koselige mennesker. Dette kan ikke bli annet enn bra!

Denne helgen skal jeg bruke på å slappe av og få orden i huset igjen. Det har vært det verste med å flytte hjem igjen, det har vært så vanskelig å komme i gang med husarbeid, vasking av tøy, brette tøyet og vaske huset. Også er det så fint vær så da prioriterer man heller å være ute. Pytt pytt.

Etterhvert kommer jeg til å blogge litt om hvordan det er å komme seg ut i arbeidslivet igjen etter å ha mistet det kjæreste enn har. Jeg vet ikke om det blir bra å begynne å jobbe igjen så fort, men det føles sånn og jeg tror det blir veldig bra. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at det skal bli greit.

Men nå skal vi avgårde å hente Liam André i barnehagen, så vi blogges. Nyt dagen og det fine været. Jeg syns bokstavligtalt at det er litt for varmt i dag, men det er sommer og skal ikke klage når det endelig er sol og fint vær.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg