Katrine Liestøl Olsen


www.katrineolsen.blogg.no

En fantastisk fin søndag 31.07.2016, kl. 17:45

I dag tok vi turen til dyreparken siden det var så fint vær og en stund siden vi hadde vært der. Som vanlig var det masse folk, men heldigvis er parken så stor at man slipper å gå flere meter i kø for å komme frem.

Liam André er så glad i dyr og han blir helt i hundre når vi tar turen dit. Dyreparken i Kristiansand er en helt utrolig fin plass som jeg anbefaler alle å reise til. Det er noe for alle sammen, både store og små. Så mye forskjellig. Koselige ansatte og flotte dyr. I dag tok vi turen på en liten sti inne hos dåhjortene og små apekatter, aldri har vi vært så nærme så ville dyr før. Nesten så vi kunne klappe de. Ville ikke gå ut derfra, det var sånn en ro der og en fantastisk opplevelse.

Nå skal vi tenne grille og spise noe god mat før vi tar kvelden og lader opp til hverdagen igjen imorgen.

Ha en fin kveld alle sammen!

Da er ferien over 31.07.2016, kl. 10:41

God søndag! Hvordan har helgen deres vært? Noen av dere har kanskje hatt ferie frem til nå og begynner hverdagen igjen imorgen?

Sånn er det her, imorgen begynner hverdagen og rutiner igjen. Noe jeg kjenner skal bli litt godt. Det er rart hvor avhengig man blir av rutiner.

Denne uken skulle vi egentlig bo i telt, men siden det så og si aldri ble fint vær droppet vi det heller. Neste år skal ferien planlegges litt bedre og heller leie campingvogn.

Vi har omtrent ikke sittet stille den siste uken, men om vi har koset oss? ja, det har vi virkelig. Mammas lille skatt.

Kan virkelig anbefale alle sammen å ta en tur i tømmerrenna her i Vennesla, det er en kjempe fin tur.

Åtte lange måneder 26.07.2016, kl. 16:01

Det er gått åtte måneder, åtte hele måneder siden jeg fikk mitt andre barn. Det er åtte måneder siden verdens fineste og beste lillebror kom til verden, litt uventet og litt før tiden. Helt perfekt. Men du var ikke helt frisk. Lille sterke gutten min. Du ble aldri fire måneder hos oss. Jeg velger å tro at du leker med mange nydelige englebarn i himmelen og at dere tar godt vare på hverandre. Vi er mange foreldre her på jord som lever med sorgen etter å ha mistet ett eller flere barn. Jeg tenker på hver og en av dere.

Her var du ikke mange dagene, og om ikke altfor lenge feirer vi ett årsdagen din <3

Jeg har ett lite håp 26.07.2016, kl. 11:02

God morgen alle sammen. 
Etter en veldig tung dag i går våknet jeg opp i dag med håp om en litt bedre dag. Etter blogginnleggene mine i går har jeg fått mye positiv respons og har kommet meg oppover på listene igjen her på blogg.no. Denne bloggen betyr faktisk veldig mye for meg, men bærer også med seg et vondt minne. Jeg delte mitt første veldig personlige innlegg kvelden før vi mistet Elias, og jeg ble så overlykkelig når jeg sjekket om jeg hadde fått respons på innlegget og det hadde jeg virkelig, jeg hadde kommet opp på topplisten! Lite visste jeg om at livet mitt skulle forandre seg for alltid 2 minutter etter. Bloggen er blitt som en dagbok for meg, her kan jeg skrive alle tankene og følelsene mine, når det blir for vanskelig å prate om. Samtidig er det så godt å få alle disse fine kommentarene fra alle dere. Det hjelper meg. All den støtten og godheten dere viser og gir, betyr så mye. Jeg tror også at jeg kan hjelpe andre med å ikke føle seg alene, for det er dessverre flere av oss som har både gått gjennom en sorg og disse vonde tankene å følelsene. 
Jeg har ett lite håp om at en dag, så skal jeg ikke ha angst og jeg skal klare å leve med sorgen. ♥

Når tanker tar over hverdagen 25.07.2016, kl. 22:02

Har du noen gang hatt så mye angst at det har gått utover hverdagen? Har du noen gang vært så deprimert at det å ligge i sengen er kun det som gjelder? 
Da er du ikke alene. Jeg klarer såvidt å fungere i det daglige. Den angsten tar overhånd og styrer over livet mitt. Nå har jeg jo opplevd det verste marerittet, den verste krisen. I mine øyne. Så det er kanskje ikke så rart at kroppen reagerer på det. Jeg har nok også prøvd å "glemme" at det har skjedd, slik at jeg ikke har tillatt meg selv å sørge, istedenfor har jeg funnet på ting som gjør meg glad og lykkelig. Det er kanskje det man søker etter når ting er tungt og vanskelig? 

Sengen er blitt mitt tilfluktssted, et sted hvor jeg kan koble av, sove. Problemet er at jeg som regel aldri klarer å koble av. Når jeg er på jobb, klarer jeg ofte å kun fokusere på jobben jeg skal gjøre, men enkelte ganger blir det også for tøft. Men jeg gjennomfører det - så godt jeg kan. 

Jeg sørger som de aller fleste, kanskje bare litt stille og i det skjulte. Hvorfor tiltater jeg meg ikke å gråte og hyle? Jeg lever i en boble, den boblen jeg først levde i etter vi mistet Elias. Nå har jeg kommet tilbake i den boblen. Jeg vil ikke være her, jeg trives ikke her. Jeg vil bort fra den, jeg eksisterer ikke her. 
Jeg prøver å finne tilbake til den jenta jeg en gang var, humøret, smilet, den sosiale jenta som trivdes sammen med de aller fleste. Kanskje en dag. Men jeg gir meg ikke, jeg skal vinne over angsten og jeg skal vinne over tankene mine. En dag klarer jeg det. 

En helhet 25.07.2016, kl. 11:26

Jeg må bare fortelle dere en glad nyhet, vår kjære lille Elias har endelig fått gravstein, og den kom på plass i forrige uke. Selvfølgelig skulle jeg gjerne vært foruten, men når det ikke går så er jeg faktisk glad for å få den på plass. Det er takket være mange av dere at Elias har fått en så fin stein, han skulle selvfølgelig ha fått en stein, men dere var med på å hjelpe oss på veien. TUSEN TAKK. Det betyr så uendelig mye for oss. 

 


♥♥

Når ting forandrer seg 25.07.2016, kl. 11:15

Hvordan har dere det? Håper dere alle har det fint.

Her er ting veldig vanskelige om dagen, men prøver å tenke positivt og se fremover.

Det har seg sånn at meg og barnefaren har gått fra hverandre, og er gode venner. Vi bor fortsatt under samme tak, mye pga sønnen vår og selvfølgelig fordi vi er glade i hverandre. Det er langt ifra lett å gå fra hverandre når man har barn, men akkurat nå føles det riktig. Hvem vet hva fremtiden bringer? Vi er hvertfall gode venner og kommer til å fortsette å være det.

Vi har også hatt mange utfordringer på veien de tre årene vi har vært sammen, delt mye og opplevd masse sammen på både godt og vondt. Dessverre har mye av tiden vært preget av tristhet og negative ting. Men det aller beste har garantert vært å få våre to nydelige sønner. Det har ikke vært rosenrødt å få barn, men det er ingen tvil om at det er det beste og nydeligste jeg har fått til her i livet.

Nå har jeg fått fri fra jobben hele denne uken, så da skal jeg nyte tiden sammen med sønnen min.

Jeg er tilbake 11.07.2016, kl. 16:30

Heisann alle fantastiske mennesker. Hvordan har dere det?

Jeg har begynt å jobbe og det stortrives jeg med. Det er rett og slett derfor det er blitt veldig lite blogging den siste tiden. Jeg har også fått vært på palmesus og funnet på masse med venner.

Nå har ting roet seg litt, men mye har skjedd siden sist. Kommer nok til å skrive litt om det etterhvert.

I skrivende stund er jeg veldig sliten etter en dag på jobb, så nå skal jeg slenge bena på bordet og slappe av før det er middag.

Hva har dere gjort i dag og hva er deres planer for resten av dagen?

hits