hits

Katrine Liestøl Olsen


www.katrineolsen.blogg.no

Trøtt, trøtt og trøtt 20.06.2016, kl. 12:07

Dagene flyr avgårde og jeg føler ikke jeg rekker å gjøre noe som helst. Etter at jeg fikk meg jobb har jeg vært trøttere enn noen gang. Kanskje det var litt for tidlig å begynne å jobbe? Jeg vet ikke, men jeg vet at jeg stortrives og gjør alt for å klare det.

Men det er ikke godt å gå rundt å være trøtt hele tiden, men det er vel noe som går seg til etterhvert. Er ganske lenge siden jeg har jobbet, så kroppen trenger nok bare litt tid til å venne seg til det.

Jeg skal prøve meg på en kveldsvakt i dag, så det tror jeg blir bra.

Jeg ønsker dere en fin dag! Selv om regnet pøser ned.

Forlag til hva jeg kan blogge om?

Når formen ikke vil samarbeide 16.06.2016, kl. 06:34

God morgen!

Her våknet vi til regn i dag, noe jeg syns egentlig var helt greit. Det er godt med noen slike dager også, ordentlig inne vær. Formen er dessverre ikke helt på topp, både forkjølelse og det psykiske. Jeg vil så gjerne fungere ordentlig, men det tar visst litt tid.

Våknet med feber i går og ble derfor hjemme fra jobb, noe jeg ikke liker. Jeg er blitt så glad i jobben og gleder meg til hver dag. Formen er ikke på topp i dag heller, men jeg velger å prøve.

Så her blir det en tur på jobb før jeg skal til flinke Suzanne og ta påfyll av vipper. Blir herlig å føle seg litt mer hel. Jeg elsker vippeextensions og tror jeg er blitt litt avhengig.

Men nå må jeg stå opp selv om sengen var altfor god i dag. Ønsker dere alle en fin dag!

Lørdag 11.06.2016, kl. 14:11

God morgen! Vi har barnefri og sover helt til klokka 2. Utrolig godt å få sovet ut. Merker jeg savner den store gutten min når han ikke er hjemme, men jeg vet at han koser seg kjempe masse på overnatting hos mor og far.

Jeg er så utrolig sliten for tiden, men det er kanskje ikke rart etter å ha begynt på jobb og fått masse nye inntrykk. Jeg er hvertfall super glad for å være der og jeg stortrives som bare det. Gleder meg allerede til det blir mandag slik at jeg kan på jobb, men først skal jeg nyte helgen.

Jeg ønsker dere alle sammen en fin lørdag!

Jeg gråter, ofte flere ganger til dagen 08.06.2016, kl. 20:12

Jeg gråter flere ganger til dagen. Mye mer enn jeg viser til andre. Hvorfor er det sånn? Hvorfor er vi så redd for at folk skal se oss gråte?
Noen ganger tror jeg det er fordi vi er redd for å vise at vi er svake. Men jeg tror ikke at vi er svake fordi vi gråter, jeg tror det er mer fordi vi har følelser og er menneskelig. Den siste tiden har vært helt forferdelig, og jeg kan faktisk ikke sette ord på hvor grusomt det hele er. Savnet er der hver eneste dag, hele tiden. Plutselig begynner jeg å gråte uten å vite hvorfor - men innerst inne vet jeg hvorfor. Hjertet mitt er helt knust. Det fineste og kjæreste jeg hadde er ikke lengre hos meg fysisk, men alltid i tankene og hjertet mitt. Jeg gråter flere ganger, hver eneste dag. Jeg ser på tingene hans, den første luen han fikk, det første teppet, bilder, tenker tilbake på fødselen og den tiden vi fikk sammen.Livet er urettferdig, men det handler om å fortsette og ikke gi opp. Det er ikke bare en gang jeg har hatt lyst til å gi opp. Men så kommer jeg på hvorfor jeg må fortsette å kjempe og prøve å gå sakte men sikkert videre i livet. Jeg har en sønn til jeg skal ta meg av, jeg har en familie og jeg har venner som bryr seg om meg og som jeg bryr meg om. Jeg har nå en jobb å gå til, med herlige mennesker. Jeg får støtte fra mennesker jeg ikke kjenner. Hvorfor skal jeg da bare gi opp? Det går ikke - jeg kan ikke. Det er heller ikke det Elias hadde ønsket.

Jeg har lært meg å være mer takknemlig, og jeg sette pris på de små tingene. Ingenting er en selvfølge. Vi vet ikke hva morgendagen bringer og heller ikke den neste timen.

Første dag på jobb er over 06.06.2016, kl. 21:27

Første dag på jobb er over (07.30-15.00) og jeg har hatt en kjempe fin dag. Det var virkelig godt å komme i gang igjen. Gleder meg allerede til i morgen, så det er jo et positivt tegn.

Ellers har dagen gått til avslapping og nå er det snart kvelden.

Hvordan har din dag vært?

Sol, bading og grilling 05.06.2016, kl. 15:05

For et nydelig vær vi har! det er så fantastisk. I går var vi avgårde og kjøpte parasoll til å ha på verandaen så nå har vi litt skygge også. Liam André springer i bleia og leker i badebassenget. Det er sommer det. Det er så godt å se at han er lykkelig og fornøyd. I morgen skal Liam André og pappa kose seg hjemme alene mens ho mor reiser på jobb. Det blir spennende. Dagen i dag skal vi nyte ute på verandaen med grilling og avslapping.

Hva er deres planer for dagen?

" Det er bare å få flere barn" 04.06.2016, kl. 13:30

Siden vi har mistet vårt andre barn, så er det bare å få satt i gang med å lage en ny baby. Akkurat som om barna våre er ting, en gjenstand. Akkurat som en ny baby hadde tatt plassen til Elias, akkurat som en ny baby ville erstattet babyen vår. Hvordan kan noen tenke den tanken eller si det? Det forstår jeg ikke. Elias er ikke her lengre, men betyr det at vi bare erstatter han med en ny? Nei, langt ifra. Den tanken har aldri vært der og den tanken kommer aldri til å være der. Det er ikke sikkert vi ønsker oss en ny baby og om vi noen gang velger å få en lillesøster eller lillebror til Liam André og Elias blir det aldri for å erstatte vår kjære lille Elias, som fikk altfor liten tid her sammen med oss.


Ingen kommer noen gang til å ta plassen til vår kjære lille Elias. Vi får han aldri tilbake, men han er alltid med oss og alltid i hjertene våre.
Sov godt, lille engel ♥

 

Kroppen skjelver og tårene renner 03.06.2016, kl. 21:12

Tårene til mamma bare renner, jeg har lyst til å skrike. Skrike høyt. Teppet ditt ligger på brystet mitt. Det lukter deg. Mamma klemmer hardt rundt det. Hadde det bare vært deg mamma kunne klemt hardt rundt. En siste gang. Jeg skulle holdt deg resten av livet. Det er min plikt som mamma å passe på deg, lillevenn. Denne gangen gikk det ikke, du hadde reist fra oss og til en annen plass. Mamma vet at du ikke gjorde det for å være slem. Man hører ofte at det er en meningen med ting, men hva er meningen med dette? Det er ingen meningen. Sånt skal ikke skje. Kanskje det var din tur? Nei, det kan ikke ha vært din tur. Du hadde hele livet foran deg. Vi skulle se deg vokse opp, du og storebror skulle vokse opp sammen. Vi er en liten familie på fire, men vi mangler deg hos oss. Du er i hjertene våre for alltid, men jeg skulle så gjerne hatt deg hos meg. Jeg skulle hatt deg slik at jeg kunne holdt deg rundt, trøstet deg når du gråt og var lei deg, bære deg, trilleturer i vognen. Tenk at det skal vi aldri oppleve sammen igjen. Det er så vondt. Mamma sine tårer klarer ikke å stoppe, mamma bare gråter.

Den skyldfølelsen vi sitter igjen med er helt grusom. Hva hvis? den tanken har limt seg fast. Det skjærer i brystet, hele kroppen skjelver, inni meg skriker jeg. Jeg skulle gjort så mye, jeg skulle gjort alt for å holde deg en siste gang, gi deg et siste nuss på pannen, si en siste gang at mamma elsker deg. Mamma sier hver dag at jeg elsker deg og det kommer mamma alltid til å gjøre. Vi ses igjen en dag, min kjære sønn.

Jeg er klar og motivert 03.06.2016, kl. 15:01

Jeg er både klar og motivert for en forandring. Den største forandringen er at jeg ikke lenger skal bare gå hjemme, men at jeg skal på jobb, stå opp å reise på jobb hver dag. Jeg kan ikke få sagt det nok hvor mye jeg gleder meg. Var innom jobben i går og det var kjempe koselige mennesker. Dette kan ikke bli annet enn bra!

Denne helgen skal jeg bruke på å slappe av og få orden i huset igjen. Det har vært det verste med å flytte hjem igjen, det har vært så vanskelig å komme i gang med husarbeid, vasking av tøy, brette tøyet og vaske huset. Også er det så fint vær så da prioriterer man heller å være ute. Pytt pytt.

Etterhvert kommer jeg til å blogge litt om hvordan det er å komme seg ut i arbeidslivet igjen etter å ha mistet det kjæreste enn har. Jeg vet ikke om det blir bra å begynne å jobbe igjen så fort, men det føles sånn og jeg tror det blir veldig bra. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at det skal bli greit.

Men nå skal vi avgårde å hente Liam André i barnehagen, så vi blogges. Nyt dagen og det fine været. Jeg syns bokstavligtalt at det er litt for varmt i dag, men det er sommer og skal ikke klage når det endelig er sol og fint vær.

Ny header 01.06.2016, kl. 10:50

Hva syns dere om den nye headeren min? Ei venninne har laget den. Veldig enkel, men veldig fin.
Hun lager mye forskjell innen grafisk design.
Ta en titt på siden hennes;

https://www.facebook.com/HeltOkeiDesign/

 

Kan virkelig anbefale hun :-)

Må jo også si god morgen, for jeg våknet nemlig just. Jeg nyter disse dagene og slapper helt av før det braker løs til uka, men jeg er så motivert og det blir så bra. Nei, jeg får vel stå opp og lage meg noe frokost før hun eldste søstera mi kommer og jeg skal en tur til legen.

Jeg ønsker dere alle en strålende dag!