Katrine Liestøl Olsen


www.katrineolsen.blogg.no

Dåpsforberedelse 09.09.2017, kl. 22:00

Ååå, nå var det helt fantastisk å sette seg i sofaen med grandiosa og Criminal minds etter en veldig lang dag med siste innspurt til dåpen imorgen. 
Jeg gleder meg kjempe masse til dagen i morgen. Det blir koselig å samle familien og ikke minst spise masse god mat. Slike dager er alltid litt slitsomme og det er som regel godt når det er overstått. Jeg gleder meg til å vise dere bilder fra den store dagen i morgen!
Jeg kjenner også at det blir veldig spesielt å skulle gå inn den kirken med kirkeklokkene som spiller og lukten å alt som hører med. Når vi var på dåp samtale her om dagen, kjente jeg at tårene presset på. Sist vi var i den kirken, tok vi ett siste farvel med sønnen vår. Trodde ikke det skulle bli så tøft, men det ble det og jeg er forberedt på at det blir en følelsesladd dag med masse inntrykk. Men jeg skal gjøre alt jeg kan for at Tomine får en kjempe fin dag, selv om hun kanskje ikke merker så mye til det annet en når hun blir større og kan se på bilder fra den store dagen hennes. I morgen handler det om Tomine ♥ 


Nå gjenstår det bare å lage muffins før jeg kan ta kvelden. Så jeg får hive meg rundt. Jeg ønsker dere alle en fin kveld og natt. 

hits