Katrine Liestøl Olsen


www.katrineolsen.blogg.no

En stor takk til dere 31.08.2017, kl. 22:29

Jeg skulle ønske jeg fikk takket hver og en av dere personlig, men det blir nok litt vanskelig. Helt siden det mest tragiske skjedde oss, det brutale min lille familie måtte gå gjennom og fortsatt går gjennom, så har det vært enkelte som har stilt opp for meg uansett. De fleste bor ett stykke unna og jeg håper vi treffes en dag! Men jeg vil egentlig takke dere alle som har fulgt bloggen min og som fortsetter å følge den selv om jeg skriver sjeldent. Jeg vet rett og slett ikke hvordan jeg hadde taklet ting om det ikke hadde vært for dere. Dere gir meg motivasjon til å fortsette med det jeg holder på med. Tusen takk!

Jeg er langt ifra noen kjendis, jeg er bare meg selv som skriver på denne bloggen fordi det hjelper meg og jeg håper at denne bloggen kan hjelpe andre også. Det er noen ganske dype og personlige innlegg som kommer rett ifra hjerte. Jeg tenker veldig lite over hva jeg skal skrive, det bare kommer.

Akkurat nå for tiden føler jeg at ting er ganske stabilt, på en annen side sliter jeg fortsatt psykisk. Men jeg har fått det mye bedre med meg selv! Og igjen, mye takket være alle dere som følger meg her og på Instagram. Det er tøft når det står på som verst og jeg håper virkelig at det slipper helt en dag. Dette er noe jeg jobber med hver eneste dag, og stakkars de rundt meg til tider. Hehe.

Jeg ville egentlig bare innom for å si tusen takk og håper dere vil fortsette å følge meg her og på Instagram.

Instagram: katrineeolseen

Jeg ønsker dere en fin natt og en fortsatt fin uke <3

Hege Kristin

31.08.2017 kl.23:35

<3
hits