Katrine Liestøl Olsen


www.katrineolsen.blogg.no

Min lille prinsesse 24.02.2017, kl. 08:04

Jeg har ikke blogget så mye om dette svangerskapet som noen av dere kanskje hadde ønsket. Jeg vet rett og slett ikke helt hvorfor jeg skriver så lite om det, men er nok noe med at jeg føler det er så mange som skriver om det. Det kan jo fort bli kjedelig i lengden å skrive om, men jeg kan bli flinkere til å holde dere litt oppdatert for hver uke i svangerskapet. De siste ukene har gått kjempe fort! Plutselig er vi litt over halvveis allerede. Til nå har dette svangerskapet gått som en drøm. Jeg har hatt veldig lite plager. Jeg har kjent en del på svimmelhet, men det er ingenting i forhold til med de to andre. Jeg føler liksom alt er så fint denne gangen. Som dere vet, er jeg dessverre sykemeldt. Jeg har veldig lyst til å prøve meg litt på jobb igjen, nå er det bare et spørsmål om tid jeg tar føttene inn på jobb igjen. Kanskje neste uke? Veldig snart håper jeg i hvert fall.
Jeg er lykkelig på mange måter, jeg har fått to nydelige sønner og nå får jeg ei datter. Jeg har også en fantastisk mann. En familie som alltid stiller opp og gode venner. Jeg kan vel ikke ønske meg så mye mer? Jeg er lykkelig til tross for alt det vi har opplevd. Jeg er så spent på hvordan denne lille prinsessen ser ut, og jeg kan jo ikke legge skjul på at jeg har ønsket meg ei jente og nå som jeg får det, er det veldig stas.

Jeg føler meg heldig som har fått den muligheten til å bære frem et barn til, for det er ingen selvfølge. Jeg hører om folk som strever med å bli gravid mens jeg blir gravid med en gang, han trenger jo omtrent bare å se på meg. For det er jeg veldig takknemlig. Kanskje jeg har blitt mer takknemlig for ting nå, enn jeg var tidligere? Det tror jeg. Jeg har flere dager hjemme sammen med Liam André enn jeg hadde tidligere. Uansett hvor sliten og trøtt jeg er, prioriterer jeg tiden med han. Jeg er livredd for å miste han og hvert fall det å ikke nyte tiden nok sammen med han, så det er noe jeg gjør.


Nå ser vi masse frem til sommeren ♥ Så håper vi tiden frem til da, blir så greit som det bare kan.

Victoria Larsen

24.02.2017 kl.11:42

Så godt å høre at svangerskapet har gått som en drøm, hehe. Flott mage <3

Stine Tokle

25.02.2017 kl.20:44

Spennende <3
hits